Kezdőlap Fórum

Fórum

Értesítések
Mindet töröl

Események, rendezvények

4 Bejegyzések
4 Felhasználók
0 Likes
1,395 Résztvevők
koikaam
Bejegyzés: 11
Adminisztrátor
Topic starter
(@koikaam)
Active Member
Csatlakozott: 5 év telt el azóta

Elsősorban hazai lepkés (és egyéb élőlénycsoportokat érintő) rendezvények, terepi akciók, közös felmérések szervezésével, meghirdetésével kapcsolatos topik.

Válasz
3 Válasz
Bejegyzés: 20
Adminisztrátor
(@faragoadi)
Eminent Member
Csatlakozott: 5 év telt el azóta

Sziasztok!

Hamarosan, május 17-18-án (péntek-szombaton) Őrségi Lepkekaland! Különösen ajánljuk figyelmetekbe a péntek délutáni előadásokat, mind két este az éjszakai lepkészetet, illetve szombaton napközben a fajgyűjtögetős nappali lepke "vadászatot".

A programok részletetes kiírásai folyamatosan bővülnek, az alábbi linket érdemes nyomonkövetni:

https://hu-hu.facebook.com/orsegi.lepkekaland/

Bár az utóbbi bő egy hétben nem volt az a kifejezetten alkalmas lepkész idő erre felé, de talán jövő hétvégén szerencsénk lesz! A lápi tarkalepke első példányai azonban a többnyire hűvös, esős idő ellenére is felbukkantak, ahogyan a kis Apolló-lepkék is!

Válasz
Bejegyzés: 18
Adminisztrátor
(@i-szentirmai)
Active Member
Csatlakozott: 4 év telt el azóta

Minden lepkészt és lepkészni vágyót szeretettel várunk az Őrségi lepkekalandra ezen a hétvégén. Terjesszétek a mellékelt plakátot, amely a programot is tartalmazza. Bővebb információ: www.orsegilepkekaland.hu

Válasz
Bejegyzés: 11
(@toth-balazs)
Active Member
Csatlakozott: 4 év telt el azóta
Kedves Lepkészek!
 
A "Magyarország nagylepkéinek határozója" című könyv megjelenésének alkalmából szeretettel meghívok mindenkit a könyv bemutatójára 2020. február 5-én 5 órára a Magyar Természettudományi Múzeumba!
 
A könyv A/5 méretű, keménytáblás, 316 (színes) oldalt tartalmaz.
Megvásárolható a könyvbemutatón, azt követően pedig a Magyar Biológiai Társaságnál (kiadó) - Mecsnóber Melinda, mbt[kukac]mbt-biologia.hu ill. Tóth Balázsnál, balazs0toth[kukac]gmail.com
 
A könyvbemutatót a Magyar Biológiai Társaság Állattani Szakosztálya előadóülésének keretében tartjuk. A bemutató és az előadóülés további részletei a csatolmányokban olvashatók.
 
Üdvözlettel:
Tóth Balázs
Válasz
Megosztás: